Haarles feest 2023

Het enige tentfeest met het hele weekend gratis entree! Van 18 t/m 21 mei is het weer tijd voor Haarles Feest. Een dorpsfeest compleet met kermis, muzikale gasten als Jannes, René Karst en Qmusic The Party & eigen gecreëerde spellen en activiteiten. Dit jaar start de organisatie op Hemelvaartsdag met een eigen festival: DROADPOP. Bekijk hier het hele programma & schrijf je in voor diverse activiteiten.

Donderdag 18 mei: DROADPOP met Jannes
Het feestweekend start op Hemelvaartsdag. Gezien Dauwpop een andere datum koos, besloot de organisatie van Haarles Feest een eigen outdoor festival te organiseren. Met namen als Jannes, De Paloma’s, René Karst, QMusic Foute Uur & de Beatcrooks wordt er groots uitgepakt. “We hopen dat mensen uit de hele regio deze Hemelvaartsdag een rondje dauwtrappen naar Haarle,” zegt voorzitter Koen Groote Stroek. “Door geen entree te vragen, maken we het toegankelijk voor iedereen. Het leven is al duur genoeg en we willen dat je ook nog wat overhoudt voor een biertje!”. DROADPOP start om 14 uur, bekijk de hele line-up op de website van Haarles Feest. De kermis wordt deze middag ook geopend.

Vrijdag 19 mei: De Alleskunner, Pubquiz & Disco Snolly
De vrijdag wordt sportief gestart met De Alleskunner. Naar idee van het bekende tv programma zullen verschillende teams strijden om de hoofdprijs. In de avond is het tijd voor de grootste pubquiz van Oost Nederland: de Haarles Feest Pubquiz! Ruim 700 personen nemen met meer dan 120 teams deel aan deze ieder jaar populairder wordende quiz. Na de Pubquiz worden de tafels snel aan de kant geschoven, want vanaf 22.30 uur komt Disco Snolly naar de Feesttent. Verwacht 90 minuten aan de grootste disco klassiekers, gemengd met wat 70’s en 80’s in een house-sausje.

Zaterdag 20 mei: Kinderactiviteiten, Beachvolleybal & Funky Risotto Show
Zaterdagochtend kunnen de jongste kinderen hun geluk op bij de Beweegbingo en Kraak de code speurtocht. In de middag wordt het terrein omgetoverd naar een Beachvolleybalveld, waarbij deelnemers van 14 jaar en ouder strijden om De Gouden Droadnagel. Zaterdagavond gaat opnieuw het dak van de feesttent eraf. Met niemand minder dan Henk Wijngaard, STOER, de Funky Risotto Show, Gladjakkers en Sikk Bastards komen er in een paar uurtjes heel wat muziekstijlen voorbij. Entree is ook deze avond gratis!

Zondag 21 mei: Feestbingo, Harten 10 en Feestdirecteuren
Om 10:30 uur start traditiegetrouwe de Ker(k)mis, waarbij de dienst niet in de kerk wordt gegeven maar in de feesttent. Vervolgens zetten ze het feest door op het terras met een Feestbingo voor de kids én een bingo voor de volwassenen waarbij grote prijzen vallen te winnen. Hiervoor zijn nog kaarten te koop via haarlesfeest.nl. Het terras is de hele middag geopend voor een lekker drankje en Harten 10, Danny Panadero en de Feestdirecteuren zorgen voor een muzikaal feestje om het weekend af te sluiten.